Ministrul Mediului despre atentate: Cea mai mare provocare este de a rămâne uniţi, raţionali

Ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer, a declarat marţi că nu-şi va anula vizita de săptămâna viitoare de la Bruxelles, subliniind că acest act terorist trebuie să dea putere Europei să stea unită în faţa ameninţărilor.

151 afișări
Imaginea articolului Ministrul Mediului despre atentate: Cea mai mare provocare este de a rămâne uniţi, raţionali

Ministrul Mediului despre atentate: Cea mai mare provocare este de a rămâne uniţi, raţionali (Imagine: Codrin Prisecaru/ Arhiva Mediafax Foto)

''Sunt foarte tristă astăzi de ce s-a întâmplat şi, mai mult decât atât, sunt îngrijorată pentru foştii mei colegi, prieteni. Familia mea este din fericire în regulă, am luat legătura cu ei, însă este un act care te lasă fără cuvinte. Deci sper din tot sufletul şi mă rog ca cei dragi, cei pe care îi cunosc, familiile lor să nu fi fost afectaţi, dar încă nu ştim toate datele'', a spus Ministrul Mediului, la Palatul Parlamentului.

Palmer a precizat că a locuit 6 ani la Bruxelles şi a explicat că nu-şi va anula vizita de săptămâna viitoare din capitala Uniunii Europene.

"Bruxelles-ul este un oraş foarte divers. (..) Numai Uniunea Europeană are 28 de state membre, apoi sunt foarte mulţi belgieni de origine africană şi în general a existat foarte multă armonie. Nu am avut niciodată nicio problemă, nu m-am simţit niciodată în nesiguranţă. Cea mai mare provocare este de a rămâne uniţi cu toţii, raţionali", a mai conchis ministrul Mediului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici