Mina (PSD): Domnul Rolex Bogdan poate nu ştie că pensia medie în România este 1.980 de lei

„Când ieşi la piaţă şi sfidezi oamenii cu ceas de zeci de mii de euro la mână, este simplu să spui că tu eşti specialist în polemică”, spune preşedintele PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, despre prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan.

1457 afișări
Imaginea articolului Mina (PSD): Domnul Rolex Bogdan poate nu ştie că pensia medie în România este 1.980 de lei

Marian Mina

„Domnul Rolex Bogdan poate nu ştie că pensia medie în România este 1.980 de lei. Când ieşi la piaţă şi sfidezi oamenii cu ceas de zeci de mii de euro la mână, este simplu să spui că tu eşti specialist în polemică. Polemica nu ţine de cald pensionarilor! Oamenii aşteaptă o lege care să le facă dreptate. Aşadar, PSD va face pensii! PNL, doar polemică”, scrie pe Facebook Marian Mina.

Reacţia social-democratului vine după ce Rareş Bogdan a spus că „PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creştere de taxe şi impozite”.

„Va fi şedinţă de coaliţie la ora 14.00. Vom merge în coaliţie, cei de la Ministerul Finanţelor ne vor prezenta de unde pot să aducă aceşti bani, pe ntru că este important să ştim dacă există vreo posibilitate de a aduce bani doar pe combatere a evaziunii, pentru că pe taxe şi impozite, cu riscul să aruncă guvernarea în aer, adică să ruem orice discuţie cu PSD, nu acceptăm. PNL nu acceptă niciun fel de prosteală cu vreo creştere de taxe şi impozite. Ajunge”, spune Rareş Bogdan despre banii necesari pentru creşterea pensiilor.

În spaţiul public au apărut informaţii că Rareş Bogdan avea la mână, în timpul deplasării la Şimleul Silvaniei, un ceas Rolex în valoare de peste 30.000 de euro.

Ulterior, întrebat de jurnalişti cât valorează ceasul pe care îl are la mână, Rareş Bogdan a spus că e unul mai ieftin decât cel despre care s-a discutat în spaţiul public, respectiv 10.000 de euro. De asemenea, Rareş Bogdan a spus că a câştigat în privat şi îşi permite să poarte astfel de obiecte.

„Eu sunt un om asumat, de asta îmi permit să port şi ceasuri de care vreau eu şi costumele, eu nu mă duc în salopetă şi nu-mi pun ceas Pobeda să fie fericiţi socialiştii lui Ciolacu, port ce vreau eu şi cum vreau eu, pentru că am lucrat în mediul privat şi pentru că îi permit să fac asta. (...) Uite, acum am altul, mai ieftin e drept, nu-i aşa de scump, ăsta cred că este vreo 10.000. Am ceasuri în declaraţia de avere de 200.000, am câştigat bani la Realitatea, din presă. Iertaţi mă Ce vreţi să fac? Vreţi să mă îmbrac ca Mao Zedong să-i placă lui Ciolacu, să mă îmbrac în ăla şi să-mi iau ceas Pobeda? Hai să fim serioşi, asta e problema românilor? Lor le place pobeda, că ăla îl avea Stalin, nepoţii lui”, spunea Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici