Mincă a votat pentru toţi românii, pentru schimbare şi cere alegătorilor să vină la urne

Candidatul PSD-PC la un mandat de deputat în Colegiul 19 Bucureşti, Liliana Mincă, a declarat, duminică, la secţia unde şi-a exercitat dreptul de vot, că votează pentru toţi românii, pentru altă viaţă, pentru schimbare şi a a făcut apel ca alegătorii să vină la urne.

13 afișări
Imaginea articolului Mincă a votat pentru toţi românii, pentru schimbare şi cere alegătorilor să vină la urne

Mincă a votat pentru toţi românii, pentru schimbare şi cere alegătorilor să vină la urne (Imagine: Mihai Mitrea/Mediafax Foto)

Ea a venit însoţită de social-democrata Aura Vasi;le, dar şi de reprezentanţi ai PC şi ai PNL, iar în momentul votului a spus: "Doamne ajută!".

Liliana Mincă i-a invitat pe toţi cetăţenii să iasă din casă, să se implice şi să-şi exercite dreptul de vot. Ea a primit în secţia de vot un buchet de flori de la un reprezentabnt al PSD, care i-a urat succes.

"Am emoţii. Oricine are emoţii, dar las în puterea lui Dumnezeu rezultatul", a spus Mincă. Întrebată de temeri privind eventuale nereguli în procesul electoral, candidata PC a spus că autorităţile statului sunt cele care trebuie să se ocupe de această problermă, adăugând că este o femeie puternică şi nu se victimizează.

Candidata PSD-PC a precizat că în continuare va merge şi în alte secţii de votare, arătând că este normal să fie alături de colegii săi şi de cetăţenii care, începând de duminică, reprezintă familia sa.

Mincă va aştepta ora 21.00, de închidere a urnelor, la sediul său de campanie, alături de soţul său şi de primarul sectorului 4, prim-vicepreşedinte al PC, Cristian Popescu-Piedone.

"Piedone şi soţul meu vin deseară la sediu şi vor sta în dreapta şi în stânga mea. Aşa au hotărât ei. Acum mă lasă pe mine în luptă. Echipa este mai importantă în acest moment", a spus ea.

Liliana Mincă şi Teo Trandafir îşi dispută mandatul de deputat în colegiul 19 din Capitală, rămas vacant prin plecarea Danielei Popa (PC) la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Potrivit legii, alegerile parlamentare parţiale se desfăşoară într-un singur tur, candidatul cel mai bine clasat fiind declarat câştigător.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici