Miniştrii propuşi, audiaţi la comisiile Camerelor. Votul pentru noul guvern are loc după-amiază

Birourile Permanete reunite ale Camerei Deputaţiilor şi Senatul au decis, luni, ca la ora 12.00 să înceapă audierea în comisiile parlamentare a noilor miniştri propuşi, iar la ora 18.00 să aibă loc şedinţa comună pentru votarea noului Guvern restructurat.

1413 afișări
Imaginea articolului Miniştrii propuşi, audiaţi la comisiile Camerelor. Votul pentru noul guvern are loc după-amiază

Miniştrii propuşi sunt audiaţi la comisiile Camerelor. Votul pentru noul guvern are loc după-amiază

“Astăzi încep audierile din comisii a noilor miniştri, iar la ora 18.00 are loc plenul reunite cu prezentarea Guvernului”, a anunţat secretarul Camerei, deputatul Nicolae Mircovici.

Mircovici a precizat că luni de la ora 16.00 până la 18.00 are loc şi şedinţa Camerei Deputaţilor.

Pop, avizat pozitiv în comisii, vrea un buget mai mare pentru activităţile de mediere

Senatorul PSD Liviu Pop, avizat pozitiv luni în comisiile reunite de Muncă şi Egalitate de Şanse, i-a invitat pe parlamentari să voteze bugetul pentru Dialog Social, precizând că va propune un amendament pentru mărirea bugetului pentru mediere.

Vâlcov: Vreau să reduc TVA cu câte procente ne vor permite cheltuielile nerealizate şi excedentul

Ministrul propus al Finanţelor, Darius Vâlcov, a afirmat că vizează reducerea TVA în funcţie de excendetul bugetar obţinut sau cheltuielile nerealizate, sumele suplimentare de la aceste capitole fiind constituite într-un buffer utilizat pentru tăierea TVA cu câte procente permit fondurile.

Andrei Gerea a primit avizul comisiilor parlamentare pentru funcţia de ministru al Energiei şi IMM

Comisiile parlamentare l-au avizat, luni, pe Andrei Gerea în funcţia de ministru al Energiei şi IMM-urilor.

Vâlcov a primit aviz favorabil pentru Finanţe, cu 18 voturi "pentru" şi 10 "împotrivă"

Darius Vâlcov a primit luni aviz favorabil pentru portofoliul Ministerului Finanţelor Publice din partea comisiilor reunite de Buget Finanţe din Senat şi Camera Deputaţilor, cu 18 voturi "pentru" şi 10 "împotrivă", fără nicio abţinere.

Grindeanu a fost avizat ministru pentru Societatea Informaţională de către comisiile de specialitate

Deputatul PSD Sorin Grindeanu a primit, luni, avizul Comisiilor reunite din Parlament pentru funcţia de ministru pentru Societatea Informaţională, cu 23 de voturi "pentru" şi trei "împotrivă".

Sorin Câmpeanu, avizat favorabil pentru Ministerul Educaţiei, în comisiile de învăţământ

Candidatul pentru funcţia de ministru al educaţiei Sorin Câmpeanu a fost avizat favorabil, luni, de comisiile parlamentare de învăţământ din Camera Deputaţilor şi Senat, cu 22 de voturi ”pentru” şi 9 ”împotrivă”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici