Miniştrii PSD, convocaţi la sediul partidului

Miniştrii PSD au fost convocaţi la sediul partidului, la ora 14.00, pentru a participa la o şedinţă cu membrii conducerii partidului.

17 afișări
Imaginea articolului Miniştrii PSD, convocaţi la sediul partidului

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Dan Nica (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că miniştrii partidului vor veni la sediul formaţiunii pentru un exerciţiu de imagine, urmând să stea alături de Dan Nica în timpul declaraţiei acestuia.

Nica va susţine o declaraţie în numele miniştrilor PSD.

Sursele au menţionat că miniştrii se vor deplasa, ulterior, de la sediul PSD la Guvern.

Ministrul Internelor are programată o conferinţă de presă la ora 14 la sediul central al PSD.

Premierul Emil Boc va da în şedinţa de Guvern miniştrilor PSD un ultimatum, cerându-le să se hotărască în privinţa nominalizării unui interimar la Interne, pentru ieşirea din criză, potrivit unor surse din PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici