Ministrul Bode taie în carne vie, în cazul porcului cerut de poliţist: am decis să-i zbor pe câţiva din funcţii

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat primele măsuri în cazul poliţistului din Giurgiu care a solicitat în scris atribuirea unui porc drept recompensă de Crăciun: Până când o zbura porcul, am decis eu să-i zbor pe câţiva din funcţii.

12573 afișări
Imaginea articolului Ministrul Bode taie în carne vie, în cazul porcului cerut de poliţist: am decis să-i zbor pe câţiva din funcţii

Ministrul Bode taie în carne vie, în cazul porcului cerut de un poliţist: am decis să-i zbor pe câţiva din funcţii

Şeful Serviciului Rutier Giurgiu a fost înlăturat din funcţie prin ordinul ministrului de Interne, Lucian Bode.

„Există o vorbă, când o zbura porcul, se pare că i-a inspirat pe cei de la Poliţia Rutieră Giurgiu. Până când o zbura porcul, am decis eu să-i zbor pe câţiva din funcţii”, a declarat Lucian Bode.

Măsura intră în vigoare chiar de vineri, 26 noiembrie. De asemenea, ministrul a solicitat declanşarea cercetării prealabile faţă de un ofiţer şi cinci agenţi de Poliţie implicaţi în acest subiect.

Un poliţist de la Serviciul Rutier Giurgiu i-a cerut în scris comandantului său să i se aloce un porc de 160 de kilograme drept recompensă pentru Crăciun. Poliţistul a căzut în capcana unor colegi care au glumit spunându-i acestuia că există prevedere legală pentru acordarea unui porc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
porc,
măsuri,
ministru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici