Ministrul de Interne are discuţii cu premierul Viorica Dăncilă la Guvern

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a ajuns, luni, la Guvern, pentru a discuta cu premierul Viorica Dăncilă.

904 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Interne are discuţii cu premierul Viorica Dăncilă la Guvern

Ministrul de Interne, discuţii cu premierul Viorica Dăncilă la Guvern

Discuţiile dintre Viorica Dăncilă şi Carmen Dan au loc, potrivit unor surse politice, în contextul situaţiei tensionate din CExN al PSD de sâmbătă, de la Neptun, când Gabriela Firea a cerut demisia ministrului de Interne. Premierul a discutat luni dimineaţa şi cu ministrul Agriculturii, Petre Daea, despre criza pestei porcine africane, potrivit unor surse guvernamentale.

Ministrul Petre Daea a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 10.00.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat sâmbătă seara, după şedinţa CEx PSD de la Neptun, referitor la acuzaţiile primarului Capitalei Gabriela Firea la adresa ministrului Carmen Dan, că atunci când faci acuzaţii ele trebuie să se bazeze pe probe.

"Sunt păreri diferite care sunt normale, nu putem gândi toţi acelaşi lucru. Referitor la gestionarea crizei, nu vreau să apăr pe cineva, dar când acuzăm pe cineva să facem pe probe concludente. Nu pot să spun că minte cineva, eu am colaborat bine cu doamna primar şi i-am acordat tot sprijinul pe care mi l-a solicitat", a declarat Viorica Dăncilă, după şedinţa CEx de la Neptun.

Primarul Capitalei Gabriela Firea i-a cerut sâmbătă demisia ministrului Carmen Dan pentru modul în care a gestionat situaţia din timpul protestelor din 10 august, dar liderii social democraţi au dat un vot negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici