Ministrul Economiei a plecat pe litoral cu trenul

Ministrul Economiei, Radu Ştefan Oprea, transmite, vineri seara, că a plecat cu trenul la Constanţa, iar cu un tren interregio ajunge la destinaţie în două ore şi jumătate, acesta circulând cu viteza de 150 km/oră.

208 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei a plecat pe litoral cu trenul

Stefan Radu Oprea, Facebook

„Trenul reprezintă o opţiune foarte bună atunci când alegi ca destinaţie litoralul românesc. Un tren interregio din Gara de Nord Bucureşti ajunge la Constanţa în mai puţin de două ore şi jumătate”, spune ministrul Economiei, Radu Ştefan Oprea.

Acesta adaugă că vineri, pentru că se fac lucrări de întreţinere la podul de la Cernavodă, durata drumului cu maşina este mai mare, astfel că a ales trenul, care este „curat, sigur şi cu toate locurile ocupate”. El spune că viteza trenului este de 150 km/oră.

Ministrul Economiei va fi sâmbătă la comandamentul litoral al ANPC-ului pentru a vedea litoralul românesc cu ochii celor care controlează şi ca avea întâlniri cu operatorii din turism.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici