Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, ar putea prelua interimar preşedinţia PNL

Crin Antonescu ia în calcul să îl propună, luni, în şedinţa conducerii PNL, pe vicepreşedintele Daniel Chiţoiu pentru preluarea interimatului la şefia formaţiunii, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

269 afișări
Imaginea articolului Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, ar putea prelua interimar preşedinţia PNL

Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, ar putea prelua interimar preşedinţia PNL

Daniel Chiţoiu este vicepreşedinte şi deputat de Giurgiu, fiind numit ministru al Economiei în Guvernul Ponta.

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, vineri, după suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, că o dată cu preluarea interimatului la Cotroceni, luni, în şedinţa conducerii PNL, se va retrage din calitatea de membru, un vicepreşedinte urmând a prelua şefia partidului.

Alte nume vehiculate pentru preluarea, interimară, a şefiei PNL, au fost, potrivit surselor citate, Relu Fenechiu şi Mihai Voicu, dar şi Rareş Mănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici