Ministrul Paul Stănescu, după ce şeful PSD i-a cerut demisia: Dragnea nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate

Paul Stănescu a declarat că, înaintea CEx al PSD de miercuri, a avut o discuţie cu Liviu Dragnea care i-a spus că nu îi poate pune la îndoială competenţa ca ministru şi "nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate". Dragnea a afirmat că PSD aşteaptă demisiile de onoare ale lui Stănescu şi Şova.

1109 afișări
Imaginea articolului Ministrul Paul Stănescu, după ce şeful PSD i-a cerut demisia: Dragnea nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate

Sursa: Mediafax Foto

”Dacă, la şedinţa CExN de luni, 19 noiembrie, doamna prim-ministru sau preşedintele PSD mi-ar fi reproşat ceva legat de activitatea la minister şi mi-ar fi cerut demisia, o făceam pentru că sunt un om de onoare şi nu mă agăţ de niciun scaun! Mai mult, înaintea şedinţei, m-am întâlnit cu preşedintele Dragnea, care mi-a spus că nu-mi poate pune la îndoială competenţa ca ministru şi nicio clipă nu mi-a cerut să fac un pas în spate! Ulterior, am fost umilit inutil şi fără niciun argument, ceea ce mă face să nu intru în acest joc politicianist! Îmi voi face propria analiză şi voi decide în consecinţă!”, a afirmat Paul Stănescu, printr-un comunicat de presă remis, miercuri, MEDIAFAX.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Parlament, după şedinţa CExN al partidului, că social-democraţii aşteaptă demisiile de onoare ale ministrului Dezvoltării, Paul Stănescu, şi ministrului Transporturilor, Lucian Şova.

„Comitetul Executiv Naţional aşteaptă de la cei doi colegi demisiile de onoare”, a declarat, miercuri, la Parlament, Liviu Dragnea.

Preşedintele social-democrat a adăugat că Stănescu şi Şova nu au fost prezenţi la şedinţa CExN, deşi au fost invitaţi.

„Comitetul Executiv Naţional a luat această hotărâre, neavând onoarea să îi avem şi pe ei în sală”, a spus liderul PSD.

Chestionată de ce nu îşi dau cei doi demisia, premierul Viorica Dăncilă a replicat: „Cred că la această întrebare nu vă pot răspunde eu. Întrebaţi-i pe cei doi miniştri”.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, la finalul şedinţei CEx al PSD de miercuri, că o va propune pe Lia Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării şi pe Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor. De asemenea, aceasta a adăugat că a trimis deja la Cotroceni deciziile de revocare ale ministrului Transporturilor Lucian Şova şi a ministrului Dezvoltării Paul Stănescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici