Ministrul Sănătăţii trimite Corpul de Control la Sibiu

Ministrul Sănătăţii trimite Corpul de Control la Sibiu şi Inspecţia Sanitară de Stat, după dezvăluirile unui fost angajat care spune că la ATI Sibiu s-au omorât oameni, prin sedare.

877 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii trimite Corpul de Control la Sibiu

În urma informaţiilor apărute în spaţiul public privind nereguli în tratamentul pacienţilor internaţi în cadrul Secţiei ATI a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a solicitat, luni, demararea unei anchete de către o echipă formată din reprezentanţi ai Corpului de Control al ministrului şi Inspecţiei Sanitare de Stat.

Un fost angajat de la Terapie Intensivă COVID, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a povestit, pentru publicaţia locală Turnu Sfatului, că pacienţi în stare gravă cu COVID-19 au fost legaţi de mâini şi de picioare, ignoraţi de cadrele medicale, sedaţi, astfel că au murit sufocaţi.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veştemean, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că a fost înregistrat un dosar penal pentru omor în cazul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici