Mircea Ionescu Quintus, aproape de împlinirea vârstei de 100 de ani: Am venit cu greu să vă garantez viitorul PNL; Eu şi Blaga suntem garanţia fuziunii PNL

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat, sâmbătă, că a venit “cu greu” la şedinţa CNC pentru a garanta PNL “un viitor strălucit”, afirmând că dacă partidul a rezistat peste 100 de ani nu trebuie să îşi facă griji pentru viitorul pe care îl va avea peste câteva luni.

3076 afișări
Imaginea articolului Mircea Ionescu Quintus, aproape de împlinirea vârstei de 100 de ani: Am venit cu greu să vă garantez viitorul PNL; Eu şi Blaga suntem garanţia fuziunii PNL

Mircea Ionescu Quintus, aproape de împlinirea vârstei de 100 de ani: Am venit cu greu să vă garantez viitorul PNL; Eu şi Blaga suntem garanţia fuziunii PNL

„Am venit cu greu înaintea dumneavoastră şi împreună cu dumneavoastră aici pentru a vă garanta viitorul strălucit al partidului nostru. Şi pentru a vă garanta, alături de un om pentru care am preţuire deosebită şi sper să treacă prin necazul pe care îl trăieşte acum, domnul Vasile Blaga. Noi doi eram garanţia şi suntem garanţia fuziunii acestui partid”, a declarat preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

Preşedintele de onoare al PNL a afirmat că are încredere în trăinicia şi victoriile partidului.

“Cred în trăinicia şi victoriile partidului nostru pentru că (…) sunt cel mai bătrân şi mai vechi membru al PNL. Sunt membru al PNL de 80 de ani. (…) Împreună cu tatăl meu am trăit 100 de ani în acest partid. Vă închipuiţi că nimic nu mi-a putut clinti sau mişca în vreun fel adeziunea la el şi încrederea în el (…)”, a spus Mircea Quintus Ionescu.

Quintus le-a transmis liberalilor că dacă partidul a rezistat peste 100 de ani, nu trebuie să îşi facă griji pentru viitorul pe care îl va avea peste câtea luni.

“Dacă a rezistat mult peste 100 de ani de ce să ne mai îndoim de viitorul nostru pe care îl asigurăm peste câteva luni sau săptămâni. (…) Nu am venit aici să vă vorbesc. Vorba multă sărăcia omului şi suntem destul de săraci ca să mai şi vorbim”, a spus preşedintele de onoare al PNL.

Liberalul a mărturisit că abia aşteaptă să îl felicite pe noul preşedinte al PNL şi să îl asigure de sprijinul său. „Abia aştept (….) momentul în care să-l felicit pe noul preşedinte al PNL, să-l asigur de sprijinul meu şi să vă asigur pe toţi care luptăm pentru victoria PNL”, a conchis Mircea Ionescu Quintus.

Fostul lider PNL, Mircea Ionescu Quintus, actualmente preşedinte onorific, împlineşte, pe 18 martie, 100 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici