Mircovici: Proiectul pensiilor aleşilor trimis la BPR. Nu s-a discutat de retragerea semnăturilor

Conducerea Camerei Deputaţilor a trimis, luni, la Birourile Permanente reunite proiectul de modificare a statutului deputaţilor şi senatorilor privind pensiile parlamentarilor, pentru a fi declanşată procedura parlamentară, a spus secretarul Camerei, deputatul Niculae Mircovici.

85 afișări
Imaginea articolului Mircovici: Proiectul pensiilor aleşilor trimis la BPR. Nu s-a discutat de retragerea semnăturilor

Mircovici: Proiectul pensiilor aleşilor trimis la BPR. Nu s-a discutat de retragerea semnăturilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Pentru declanşarea procedurilor, a fost trimisă pentru a fi prezentată în şedinţa Birourilor Permanente reunite. Am trimis-o la BPR", a arătat Mircovici.

Întrebat dacă au fost discuţii privind retragerea unor semnături după cum a anunţat liderul liberalilor, Mircovici a precizat că la şedinţa Biroului Camerei nu a fost discutată problema retragerii semnăturilor de pe proiect.

"Nu a fost o astfel de discuţie. Am făcut şi o observaţia la un moment dat, că, din păcate una se spune în spaţiul public şi altele se discută în momentul în care suntem numai noi în Biroul Permanent. Normal este ca opoziţia să aibă responsabilitate, nu numai într-un fel la emisiuni la televiziuni şi altfel în realitatea de fiecare zi", a spus Mircovici.

Propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Legii nr.96/2006 privind Statutul deputaţilor şi senatorilor, care prevede pensiile speciale ale parlamentarilor, a fost depusă joi la Camera Deputaţilor şi este semnată de 255 de deputaţi şi senatori, inclusiv din opoziţie.

Liderii PNL au susţinut că parlamentarii partidului îşi vor retrage semnăturile de pe proiect.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici