Miron Cozma unui revoluţionar, la lansarea partidului său la Timişoara: De care revoluţionari vorbeşti tu, de ciolănarii lui Băsescu

Preşedintele Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Miron Cozma, s-a certat, sâmbătă, la lansarea filialei partidului la Timişoara, cu un bărbat care a spus că este revoluţionar şi l-a întrebat ce s-a întâmplat în timpul mineriadelor, cel din urmă fiind scos din sală de alţi participanţi

1398 afișări
Imaginea articolului Miron Cozma unui revoluţionar, la lansarea partidului său la Timişoara: De care revoluţionari vorbeşti tu, de ciolănarii lui Băsescu

Miron Cozma s-a certat cu un revoluţionar, la lansarea partidului său la Timişoara (Imagine: Gigi Ciuncanu/Arhiva Mediafax Foto)

Incidentul s-a petrecut în timp ce preşedintele Partidului Social Democrat al Muncitorilor (PSDM), Miron Cozma, dădea interviuri jurnaliştilor prezenţi la lansarea PSDM Timiş.

"Vă rog să explicaţi poporului român ce s-a întâmplat la mineriade. Aţi venit la Timişoara, un oraş martir, iar cetăţenii au dreptul să cunoască ce s-a întâmplat la mineriade. Sunt nişte vieţi omeneşti care s-au dus", i-a spus lui Cozma un bărbat care a afirmat că se numeşte Nicolae Adam şi că este revoluţionar.

Cozma i-a răspuns că au fost trei mineriade şi nu îi "aparţin". Preşedintele PSDM i-a arătat bărbatului un document, susţinând că semnătura sa se regăseşte alături de cele ale unor revoluţionari cunoscuţi din România.

"Arată-mi ce reprezinţi tu! Eu ţi-am arătat, e semnătura mea lângă Blocul Naţional al Revoluţionarilor! De care revoluţionari vorbeşti tu, de ciolănarii lui Băsescu", a replicat Cozma.

Nicolae Adam i-a spus apoi lui Miron Cozma că trebuie să dea socoteală în faţa Timişoarei, în replică liderul PSDM afirmând că are "trei morţi la Timişoara".

"Eu am trei morţi la Timişoara. Tu ai fost revoluţionar? Eu am fost revoluţionar! Am trei morţi la Timişoara! Voi sunteţi ciolănari", a spus Cozma.

Nicolae Adam a fost apoi scos afară de câţiva membri PSDM prezenţi la lansarea de la Timişoara.

"Întotdeauna trompetele politicienilor au reuşit să dividă. De aia nu aveţi, stimaţi revoluţionari, drepturi", a comentat Miron Cozma după acest incident.

Lansarea PSDM Timiş a avut loc, sâmbătă, la o pensiune dintr-o zonă industrială a Timişoarei, la eveniment fiind prezenţi mai mulţi preşedinţi de filiale şi soţia lui Miron Cozma, Marinela Niţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici