Mischie şi-a depus candidatura la şefia CJ Gorj

Fostul lider al PSD Gorj, Nicolae Mischie, şi-a depus, marţi noaptea, cu câteva minute înainte de expirarea termenului legal, candidatura din partea PNG pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, funcţie pe care a mai ocupat-o în perioada 1996-2004.

16 afișări
Imaginea articolului Mischie şi-a depus candidatura la şefia CJ Gorj

Mischie şi-a depus candidatura la şefia CJ Gorj (Imagine: Mediafax Foto)

Mischie a fost aşteptat de către reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Gorj preţ de câteva ore, timp în care nici un candidat nu a venit pentru a depune documentele necesare înregistrării candidaturii. Reprezentanţii a trei partide, PNŢCD, Partidul Ecologist şi PNG, au sosit cu câteva minute înainte de ora 24.00, oră la care expira termenul legal de depunere a candidaturilor.

Nicolae Mischie a ajuns ultimul la sediul BEJ Gorj, motivând că este "mai bătrân". El a spus că a fost toată ziua în teritoriu pentru a clarifica ultimele aspecte legate de unele listele electorale din câteva localităţi, explicând şi de ce nu s-a grăbit să ajungă la Biroul Electoral Judeţean.

"Am venit ultimii ca să câştigăm primii. Nu vi se pare că e o strategie interesantă? Nu merg la cacealma, merg la câştig pentru că avem echipa cea mai bună. Mă gândeam să candidez şi la Primăria Târgu Jiu, nu ştiu dacă le câştigam pe amândouă, dar sigur îmi făceam contracandidaţii să transpire, aşa îi fac să transpire doar pe cei de la Consiliul Judeţen”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Nicolae Mischie.

Liderul PNG Gorj a fost solicitat de către membrii Biroului Electoral Judeţean să completeze câteva spaţii lăsate libere în declaraţia de avere, Mischie scriind timp de câteva minute cum a dobândit anumite proprietăţi şi dacă le deţine singur sau cu soţia sa. Mischie a menţionat cu această ocazie că soţia sa nu va candida pentru vreo funcţie publică, dar va ajuta PNG Gorj în campania electorală.

Activitatea Biroului Electoral Judeţean Gorj s-a încheiat, marţi noaptea, după ora 01.00, preşedintele BEJ Gorj, magistratul Ion Stănulescu, menţionând că prelungirea activităţii s-a datorat faptului că potenţialii candidaţi veniseră să depună documentele înainte de expirarea termenului legal.

"Practic, dumnealor erau în sediul Biroului Electoral înainte de ora 24.00 şi, la fel ca la alegeri, dacă alegătorul e în secţia de vot e lăsat să voteze la ora limită şi aşa am procedat şi în aceste cazuri. Am înregistrat toate candidaturile, chiar dacă au fost partide, chiar vreo trei, care au venit cu două-trei minute înainte de termenul limită”, a menţionat Stănulescu.

Pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj şi-au mai depus candidaturile liderul PNL Gorj Dan Ilie Morega, senatorul PRM Ilie Petrescu, preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici