Mischie şi Călinoiu, candidaţi la şefia CJ Gorj, s-au îmbrăţişat în secţia de votare

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Nicolae Mischie, şi actualul preşedinte în funcţie, Ion Călinoiu, ambii aspiranţi la funcţia de CJ Gorj, s-au întâlnit, duminică dimineaţa, la secţia de votare, unde au venit ca să voteze.

25 afișări
Imaginea articolului Mischie şi Călinoiu, candidaţi la şefia CJ Gorj, s-au îmbrăţişat în secţia de votare

Mischie şi Călinoiu, candidaţi la şefia CJ Gorj, s-au îmbrăţişat în secţia de votare

Mischie şi Călinoiu au venit însoţiţi de soţii, s-au salutat şi şi-au urat succes în alegeri, dându-şi mâna şi s-au îmbrăţişându-se ca în urmă cu patru ani, când erau colegi în PSD Gorj.

Mischie este în prezent preşedinte al PNG Gorj şi candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean, funcţie la care aspiră pentru un nou mandat şi Ion Călinoiu, care este preşedinte executiv al PSD Gorj.

Mischie a votat la secţia numărul 32 din Târgu Jiu, iar Călinoiu la secţia numărul 7, ambele fiind situate în incinta aceleaşi clădiri, la Colegiul Economic "Virgil Madgearu".

În timpul campaniei electorale Mischie l-a acuzat pe Călinoiu că a devenit "un nabab" şi că din cauza lui are o parte din problemele penale. La rândul său, Călinoiu a respins acuzaţiile respective, declarând că, atunci când era preşedinte al Consiliului Judeţean, Mischie conducea judeţul cu sticla de whisky sub birou.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici