MITING ANTI-BĂSESCU: 400 de persoane în Piaţa Universităţii

Aproximativ 400 de persoane participă la un miting contra preşedintelui Traian Băsescu, în Piaţa Universităţii din Capitală, unde au ocupat trotuarul din dreptul Teatrului Naţional şi scandează cerând demisia şefului statului.

1024 afișări
Imaginea articolului MITING ANTI-BĂSESCU: 400 de persoane în Piaţa Universităţii

MITING ANTI-BĂSESCU: 400 de persoane în Piaţa Universităţii (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax foto)

Un grup mult mai mic de manifestanţi se află pe trotuarul de vizavi, la fântâna de la Universitate.

Participanţii au venit la protest cu câteva steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje contra preşedintelui, printre care "Jos Băsescu!" şi "BĂ, SE redeschide dosarul Flota".

Unii dintre ei spun că sunt din rândul celor care au venit la Universitate şi în ianuarie, când au cerut, de asemenea, demisia şefului statului.

Mai multe persoane agită coli de hârtie pe care au fost imprimate un colaj foto cu chipul şefului statului, alături de o pereche de cătuşe, şi mesajul "Demis, judecat, condamnat".

Tonul scandărilor îl dau câţiva protestatari cu portavoce.

Protestul de la Universitate, care nu este autorizat, se desfăşoară simultant cu mitingul anti-USL din Piaţa Revoluţiei.

În zonă se află şi grupuri de jandarmi. Până la ora transmiterii acestei ştiri, nu s-au înregistrat incidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici