Miting PNL la Focşani. Rareş Bogdan: Tăriceanu vrea dezbatere despre droguri. Noi nu vrem dezbateri pe etnobotanice | VIDEO

Rareş Bogdan a declarat că liberalii nu vor dezbateri „pe păcănele” sau „pe etnobotanice”, referindu-se la afirmaţia lui Călin Popescu Tăriceanu care a spus că sunt necesare discuţii cu autorităţile statului şi ONG-uri pe tema combaterii consumului de stupefiante.

1388 afișări
Imaginea articolului Miting PNL la Focşani. Rareş Bogdan: Tăriceanu vrea dezbatere despre droguri. Noi nu vrem dezbateri pe etnobotanice | VIDEO

Miting PNL la Focşani. Rareş Bogdan: Ultimul sondaj ne arată că PNL are 27% şi este în creştere. PSD e la 23% | VIDEO

„În afară de Dragnea şi acoliţii lui, de infractorii lui, mai există unul. Mai există unul ajuns la a cincea, a şasea, a şaptea nevastă, nici nu mai ştiu a câta nevastă, dar care luptă pentru familii tradiţionale. Acest individ e mai periculos decât celălalt. Acum 48 de ore era preocupat de cum să pună în dezbatere publică, nu nevoia de autostrăzi, de investiţii, de spitale, ci cum să discutăm noi despre droguri, despre etnobotanice. Să facem nişte mari laboratoare unde să intre el cu Dragnea să se drogheze singuri. Nu noi. Sau să intre în puşcăriile pe care le eliberează şi să se drogheze ei acolo”, a afirmat Rareş Bogdan, la mitingul organizat duminică de PNL la Focşani.

„Noi nu vrem nici dezbateri pe păcănele, nici dezbateri pe etnobotanice. Suntem un popor creştin şi dacă nu eram ajutaţi şi protejaţi de bunul Dumnezeu nu am mai fi existat ca neam. Să nu vă fie niciodată ruşine că sunteţi români, să nu vă fie niciodată ruşine că sunteţi creştini. Doar ticăloşii şi păcătoşii vă arată cu degetul pentru că afişaţi însemnele naţionale, drapelul pentru care au murit milioane de români ca noi să fim astăzi aici”, a completat Rareş Bogdan, care deschide lista PNL la europarlamentare.

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, joi pe Facebook, în contextul morţii lui Răzvan Ciobanu, că România are o capacitate de reacţie şi de mobilizare mai mică faţă de alte state pentru combaterea consumului de droguri. Preşedintele Senatului consideră că politicienii nu s-au implicat suficient în această problemă. Liderul ALDE a mai transmis că sunt necesare discuţii pe acest subiect, atât cu autorităţilor statului din domeniu, cât şi cu lideri ai organizaţiilor guvernamentale, directori de şcoli şi reprezentanţii societăţii civile.

Rareş Bogdan: Ultimul sondaj ne arată că PNL are 27% şi este în creştere. PSD e la 23%

Rareş Bogdan, cel care deschide lista PNL la alegerile europarlamentare, a declarat că cel mai recent sondaj comandat de partid, finalizat pe 27 aprilie, arată că liberalii au 27% la intenţia de vot a românilor, formaţiunea fiind în creştere.

„Înainte de a intra în Focşani am primit un ultim sondaj de opinie, terminat pe 27 seara. Am vorbit la telefon cu preşedintele Ludovic Orban, cu secretarul general Robert Sighiartău, şi am spus chiar dacă nu anunţăm tot ce este acolo, deşi sunt lucruri importante, cum ar fi că dumneavoastră, la fel ca toţi românii vreţi cu Europa, nu cu Rusia, vreţi cu SUA, nu cu China sau cu Turcia. Acolo scrie ceva important şi trebuie să ştiţi că e pentru prima dată când PNL poate atinge, după 1990, un scor istoric. Ultimul sondaj de opinie ne arată că consolidat PNL are 27% şi este în creştere”, a afirmat Rareş Bogdan, la mitingul organizat de PNL la Focşani.

Acest a adăugat că cercetarea de piaţă comandată de liberali arată PSD ca fiind cotat la 25%, iar celelalte partide la 16%, într-un trend descendent.

„Dacă dumneavoastră veţi înţelege asta, dacă veţi înţelege că PSD e la 23%, că celelalte forţe vin de la 16% în jos, dacă dumneavoastră veţi înţelege că puteţi face parte dintr-un partid mare, unul care poate să ridice România din noroi, un partid care să guverneze această ţară pentru următorii 5-10 ani, nu ne opreşte nimic. Nimic nu ne poate sta în cale. Rugămintea mea este doar să aveţi încredere că putem câştiga. De şapte ani de zile stăm în Opoziţie, de şapte ani de zile PSD conduce România şi ne umileşte. A venit vremea PNL. E timpul României, e timpul PNL, e timpul ca dumneavoastră să în convingeţi pe români că se poate trăi şi altfel”, a conchis Rareş Bogdan.

Potrivit PNL, la mitingul electoral organizat duminică la Focşani ar fi participat aproximativ 5.000 de persoane.

În schimb, primarul PSD din Focşani Cristi Valentin Misăilă a scris, duminică pe Facebok, că PNL a adunat la miting 1.000 de susţinători pe care i-a luat „cu japca” de prin alte oraşe.

„La mitingul PNL de la Focşani au fost aduşi cu japca liberalii de la Bacău, Buzău, Galaţi şi Brăila! Aşa au reuşit să facă şi ei 1.000 de susţinători”, a scris edilul social-democrat din Focşani, pe reţeaua de socializare.

Orban: Dragnea se ascunde ca un şobolan în Kiseleff unde joacă „Angry Birds”

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că Liviu Dragnea nu mai are curajul să îşi facă apariţia în nicio localitate din România, precizând că liderul PSD „se ascunde ca un şobolan în Kiseleff unde joacă angry birds”.

„Am fost săptămâna aceasta în fiefuri PSD, m-am dus la Câmpulung unde este primar PSD, n-am văzut picior de PSD ca să nu mai zic că nu l-am văzut pe Dragnea. Am fost unde este Dacia Renault la Mioveni, unde primarul PSD a fost ales în 2016 cu 90%, nu am văzut picior de PSD şi nu l-am văzut pe Dragnea. Mai mult decât atât, primarul PSD a anulat concertul pe care l-a promis către locuitorii din Mioveni şi a dat bir cu fugiţii, luptându-se cu Siegfried Mureşan la televiziune în timp ce noi defilam liberi prin Mioveni. Am fost în Turnul Severin, ieri, la Zilele Turnului Severin, cu primar PSD, nu am văzut picior de PSD, nu l-am văzut pe Dragnea. L-a văzut cineva pe Dragnea în vreun loc din judeţele, din localităţile în care trăiţi? Dragnea nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate din ţara asta, se ascunde ca un şobolan în Kiseleff unde joacă angry birds. Aţi auzit de aşa ceva? A înnebunit complet omul asta! Ăsta mai poate să conducă România? Asta trebuie dus fie la spital!”, a afirmat Ludovic Orban, la mitingul electoral organizat de PNL, duminică la Focşani.

Liderul liberal i-a încurajat pe cei prezenţi la miting să meargă la referendumul pe justiţie, care va avea loc odată cu alegerile europarlamentare, pe 26 mai, şi să răspundă că „da” la întrebările puse de preşedintele Klaus Iohannis.

„Nici pecenegii, nici cumanii, nici turcii, nici ruşii nu au jefuit România aşa cum au jefuit-o ei în ultimii treizeci de ani şi trebuie pedepsiţi. Trebuie să spunem DA, la Referendum! Nu putem accepta ca toţi cei care au jefuit România să prindă un moment şi să scape prin amnistie şi graţiere. Toată lumea, cu mic cu mare trebuie să spună DA, la Referendum!”,a conchis Orban.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici