Miting USL la Craiova - Olguţa Vasilescu:Trebuie să scăpăm de cancerul democraţiei, Traian Băsescu

Aproximativ 18.000 de persoane participă, potrivit jandarmilor, la mitingul USL de la Craiova, la care sunt prezenţi şi premierul Victor Ponta şi mai mulţi miniştri, prima care s-a adresat mulţimii fiind Olguţa Vasilescu, ea spunând că ţara trebuie scăpată de "cancerul democraţiei, Traian Băsescu".

912 afișări
Imaginea articolului Miting USL la Craiova - Olguţa Vasilescu:Trebuie să scăpăm de cancerul democraţiei, Traian Băsescu

Miting USL la Craiova - Olguţa Vasilescu:Trebuie să scăpăm de cancerul democraţiei, Traian Băsescu (Imagine: Cristi Cimpoes/Arhiva Mediafax Foto)

Acţiunea USL a început cu un spectacol de muzică populară şi cu un concert susţinut de trupa Vank, după care pe scena amplasată pe esplanada Teatrului "Marin Sorescu" din Craiova au urcat premierul Victor Ponta, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, miniştrii Rovana Plumb, Titus Corlăţean şi Daniel Constantin, primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, Mircea Geoană şi Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, Ionuţ Savu, la miting participă aproximativ 18.000 de persoane, fiind şi oameni veniţi din alte judeţe.

Oamenii au pancarte cu mesaje precum "Da, jos Băsescu", "Jos Mafia", "Da pentru România la referendum", "Jos Băsescu, dictatorul" şi scandează "Jos Băsescu".

Prima care s-a adresat mulţimii a fost Lia-Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, care a spus că ţara trebuie scăpată de "cancerul democraţiei pe care îl reprezintă Traian Băsescu".

La ora transmiterii acestei ştiri, mitingul USL este în desfăşurare.

În zona Teatrului "Marin Sorescu", traficul rutier este blocat, măsura fiind luată cu câteva ore înaintea începerii mitingului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici