Mitingul PSD de la Iaşi, în paralel cu summitul UE de la Sibiu. Dragnea: Se va organiza chiar dacă nu va veni doamna premier

Liviu Dragnea a declarat, marţi, că mitingul organizat de PSD la Iaşi pe 9 mai va avea loc, indiferent dacă va participa sau nu premierului Viorica Dăncilă. Manifestaţia social-democraţilor are loc în aceeaşi şi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu, găzduit de Klaus Iohannis.

1087 afișări
Imaginea articolului Mitingul PSD de la Iaşi, în paralel cu summitul UE de la Sibiu. Dragnea: Se va organiza chiar dacă nu va veni doamna premier

Mitingul PSD de la Iaşi, în paralel cu summitul UE de la Sibiu. Dragnea: Se va organiza chiar dacă nu va veni doamna premier

„Mitingul se va organiza chiar dacă nu vine doamna prim-ministru. Adică avem această capacitate. O să avem un miting la Iaşi”, a afirmat Liviu Dragnea, marţi, la Parlament.

Întrebat cum vede faptul că au fost anunţate contramanifestaţii la acest miting, liderul PSD a spus că „foarte bine”.

„Înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestaţii şi sâmbătă. Dacă aşa vor să se joace în campanie, atunci aşa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis şi slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau să ţipe. Putem să lăsăm şi noi oamenii noştri nervoşi să facă o contramanifestaţie. Nu mă aştept să înţeleagă mesajul acesta nici el, nici măscăricii pe care îi are”, a conchis Dragnea.

Liviu Dragnea va participa pe 9 mai la mitingul PSD de la Iaşi, a declarat, pentru MEDIAFAX, secretarul general al partidului Codrin Ştefănescu.

Mai multe organizaţii judeţene PSD au solicitat oportunitatea de a găzdui un miting cu ocazia Zilei Europei, pe 9 mai, a explicat, pentru MEDIAFAX, Codrin Ştefănescu. El a mai spus că reprezentanţii PSD plănuiesc să se deplaseze în circumscripţiile electorale ale candidaţilor partidului la europarlamentare, la Iaşi având circumscripţia electorală Tudor Ciuhodaru.

Totodată, pe viitor, sunt plănuite mitinguri electorale şi la Galaţi, Teleorman, Dâmboviţa, a adăugat Ştefănescu.

Summitul şefilor de stat sau de guvern din UE, care va avea loc pe 9 mai la Sibiu, este cel mai aşteptat eveniment politic european în perioada deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE.

Reuniunea va fi găzduită de preşedintele Klaus Iohannis iar preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, o va prezida. La eveniment vor participa lideri din 27 de state membre UE, preşedintele Comisiei Europene (CE), Jean-Claude Juncker, şi preşedintele Parlamentului European (PE), Antonio Tajani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici