Mitrea: Am spus că intenţionez să candidez, nu mi-am anunţat oficial candidatura

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat, vineri, că a răspuns afirmativ unei întrebări privind candidatura sa la preşedinţia PSD şi că, prin acest răspuns, nu şi-a anunţat oficial candidatura la această funcţie.

21 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Am spus că intenţionez să candidez, nu mi-am anunţat oficial candidatura

Mitrea: Am spus că intenţionez să candidez, nu mi-am anunţat oficial candidatura (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Întrebat care este programul pe care îl propune, având în vedere că şi-a anunţat oficial candidatura la şefia PSD, Mitrea a specificat: "Nu mi-am anunţat oficial candidatura. Am fost întrebat dacă intenţionez să candidez, am spus că da, iar o parte din proiectul pe care îl propun l-am prezentat în dezbaterea ISD, cel referitor la reforma statului".

Anterior, el spusese că sigur va candida la şefia PSD.

"Cristian Diaconescu m-a întrebat cu mai mult timp în urmă dacă aş fi dispus să-l sprijin pentru o candidatură la preşedinţia partidului. Se pare că nu a luat această decizie, aşa că am luat-o eu. Am să candidez. Sigur că am să candidez la preşedinţia PSD", spusese Mitrea.

Mitrea a declarat recent că "aproape sigur" va candida la funcţia de preşedinte al formaţiunii social-democrate, precizând că şi i-ar dori în echipă pe Adrian Severin, Mircea Paşcu, Marian Sârbu şi Cristian Diaconescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici