Mitrea: Nu am emoţii la congres, sunt convins că voi intra în turul doi

Senatorul Miron Mitrea a declarat, sâmbătă, înainte de Congresul PSD, că nu are emoţii, deşi este preocupat de această zi importantă, precizând însă că este convins că va intra în turul doi şi nu va fi pus în situaţia de a vota pe altcineva.

11 afișări
Imaginea articolului Mitrea: Nu am emoţii la congres, sunt convins că voi intra în turul doi

Mitrea: Nu am emoţii la congres, sunt convins că voi intra în turul doi (Imagine: Andrei Spirache/Mediafax Foto)

Întrebat dacă are emoţii, Mitrea a susţinut că nu are emoţii, dar că e preocupat de această zi importantă a Congresului.

"Nu am emoţii, dar sigur că sunt preocupat, pentru că azi e o zi importantă", a spus Mitrea.

La întrebarea privind şansele pe care le are la Congres, Miron Mitrea a replicat: "Dacă credeam că nu am şanse, nu intram în cursă".

Întrebat dacă ar fi în situaţia de a alege între Victor Ponta şi Mircea Geoană pe cine ar alege, Mitrea a replicat: "Pe Miron Mitrea!".

"Sunt convins că voi fi în turul II. Sunt convins că nu voi fi pus în situaţia să aleg decât pe mine", a spus social-democratul.

El a precizat, pe de altă parte, la întrebarea privind necesitatea schimbării de generaţie în PSD, că "o schimbare de generaţie este întotdeauna binevenită într-un partid".

"E vorba cum poţi să cuplezi generaţiile tinere cu experienţa care există, Pentru că nu numai vârsta este o calitate, este sigur o calitate, am avut-o cu toţii, ne gândim cu nostalgie la vremea când eram cu 10-15 ani mai tineri, dar între timp am mai primit şi ceva experienţă care nu strică când e vorba de un partid aşa mare cum e PSD", a conchis Mitrea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici