Mitrea: PSD va anunţa că îl susţine pe Oprescu

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, s-a declarat convins, luni, că Sorin Oprescu va câştiga turul doi al alegerilor pentru Primăria Capitalei şi a anunţat că, din discuţiile avute cu majoritatea membrilor BPN, reise că PSD va anunţa că îl susţine pe Oprescu în turul doi.

11 afișări
Imaginea articolului Mitrea: PSD va anunţa că îl susţine pe Oprescu

Mitrea: PSD va anunţa că îl susţine pe Oprescu (Imagine: Mediafax Foto)

Rezultatele alegerilor locale, în varianta care reise din numărătoarea paralelă a PSD, vor fi prezentate marţi, conducerii PSD, care se va reuni în Biroul Permament Naţional.

Tot atunci se va lua în discuţie şi eventualul sprijin pe care PSD îl va da, în turul doi, lui Sorin Oprescu, în condiţiile în care Mircea Geoană, Ion Iliescu şi Adrian Năstase s-au pronunţat deja în favoarea fostului senator social-democrat.

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a declarat, duminică seară, după ce s-au anunţat rezultatele exit-poll-urilor care arată că în turul doi pentru Primăria Capitalei vor intra Vasile Blaga şi Sorin Oprescu, că obiectivul în acest moment trebuie să fie bararea PDL, "partidul domnului Băsescu", ceea ce implică susţinerea lui Sorin Oprescu.

Coordonatorul campaniei PSD, Miron Mitrea, şi preşedintele Consiliului Naţional al partidului, Adrian Năstase, s-au pronunţat, duminică, după anunţarea primelor estimări ale rezultatelor alegerilor locale, pentru sprijinirea de către partid a lui Sorin Oprescu în turul doi de scrutin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici