Mobilizare pe partea stângă a politicii. Fuziune, pregătită de partidul lui Dăncilă. „Luăm în calcul acest lucru”

Viorica Dăncilă a declarat că ”este dorinţa UNPR”, formaţiune condusă de fostul vicepremier Gabriel Oprea, să fuzioneze cu PSD, dar că această solicitare va fi decisă de membrii Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat. ”Luăm în calcul acest lucru”, a adăugat ea.

6819 afișări
Imaginea articolului Mobilizare pe partea stângă a politicii. Fuziune, pregătită de partidul lui Dăncilă. „Luăm în calcul acest lucru”

Fuziune între partidul lui Dăncilă şi cel al lui Gabriel Oprea. Liderul PSD: Luăm în calcul acest lucru

”Este dorinţa UNPR-ului. Luăm în calcul acest lucru. Vom discuta acest lucru în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Am văzut dorinţa mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multor partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Mă bucur că există această dorinţă de a veni către Partidul Social Democrat”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată fiind despre o eventuală fuziune PSD-UNPR.

Întrebată dacă va fi o fuziune prin absorbţie, Dăncilă a afirmat că decizia va fi luată de Comitetul Executiv Naţional al social-democraţilor.

În spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora cele două formaţiuni politice vor fuziona în perioada următoare.

Taguri:
psd,
fuziune,
unpr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici