Monica Macovei susţine că reprezentanţilor UDMR "nu le plac măsurile anticorupţie"

Europarlamentarul PDL Monica Macovei susţine că, în perioada cât a fost membru al Guvernului, cei mai mari opozanţi ai săi în privinţa măsurilor anticorupţie au fost reprezentanţii UDMR, cărora "nu le plac măsurile anticorupţie", transmite corespondentul MEDIAFAX.

75 afișări
Imaginea articolului Monica Macovei susţine că reprezentanţilor UDMR "nu le plac măsurile anticorupţie"

Monica Macovei (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

"Ştiţi care au fost cei mai mari opozanţi ai mei, cât am stat în Guvern, la toate măsurile anticorupţie, infracţiuni de conflict de interese, legea finanţării partidelor politice, DNA, ANI? UDMR", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Sfântu Gheorghe, europarlamentarul PDL Monica Macovei.

Macovei a afirmat că UDMR era împotriva a tot ceea ce propunea ea.

"UDMR urmărea tot ceea ce venea de la mine şi tot timpul erau împotrivă. Nu le plac măsurile anticorupţie", a spus europarlamentarul PDL.

Macovei a adăugat că multora nu le plac măsurile anticorupţie, "poate" şi unora din PDL, dar a susţinut că PDL nu a acţionat niciodată public împotriva acestor măsuri.

"Multora nu le plac, unii sunt mai vocali, alţii mai puţin. Poate şi în PDL sunt oameni cărora nu le plac, dar diferenţa este că niciodată PDL nu a acţionat public, a tăcut, a înghiţit şi niciun inculpat PDL nu a zis că e dosar politic, niciodată", a afirmat Monica Macovei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici