Moraru: Decizia privind numirea lui Ardelean a fost ultima sosită la MO, vineri, la ora 18.00

Directorul Monitorului Oficial, Liviu Moraru, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că decizia 57 privind numirea lui Virgil Ardelean la DGIPI a fost primită la MO vineri, la ora 18.00, fiind ultima sosită în acea zi.

31 afișări
Imaginea articolului Moraru: Decizia privind numirea lui Ardelean a fost ultima sosită la MO, vineri, la ora 18.00

Moraru: Decizia privind numirea lui Ardelean a fost ultima sosită la MO, vineri, la ora 18.00 (Imagine: Mediafax Foto)

El a spus că a primit în cursul zilei de vineri o comunicare de la Ministerul de Interne, privind sosirea unor decizii care trebuie publicate urgent. Liviu Moraru a precizat că Monitorul Oficial şi-a încheiat, vineri, activitatea la ora 21.00, conform programului obişnuit.

"Ni s-a comunicat în cursul zilei de vineri că vin nişte decizii urgente de la Ministerul de Interne şi ulterior am primit şi un telefon în acest sens de la acest minister. Am stat vineri până la ora 21,00, ora la care se încheie în mod obişnuit programul la Monitor", a susţinut Liviu Moraru.

Potrivit site-ului Monitorului Oficial, numirile de secretari de stat la MAI - respectiv ale lui Mihai Fifor, Nicolae Moldovan, Radu Stancu şi Cătălin Vrabie - sunt publicate, vineri, în monitorul cu numărul 19.

Ultimul monitor publicat vineri este cel cu numărul 20, care conţine numirea lui Virgil Ardelean la DGIPI, numirea lui Ion Stoica secretar general la MI şi a lui Ion Cuhutencu, Dănuţ Tudor şi Petru
Ţăgorean secretari general adjunct la MAI, precum şi ale lui Tiberiu Trifan ca director al Departamentului Schengen din MAI şi lui Petre Tobă ca inspector general al Poliţiei Române.

Conducerea PSD a decis cu o largă majoritate retragerea sprijinului politic ministrului de Interne Gabriel Oprea, urmând să facă o nouă propunere pentru acest post, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, liderul partidului, Mircea Geoană, care a anunţat şi propunerea de excludere a lui Oprea din PSD. Oprea a fost acuzat că nu a avut girul PSD pentru numirile de secretari de stat făcute la MAI, iar Virgil Ardelean, numit la DGIPI, nu figura pe lista partidului.

Citeşte şi:

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

Dan Nica, propus de Geoană interimar la MAI

PSD Ilfov respinge decizia de excludere din partid a lui Oprea

Năstase: Geoană l-a rugat pe Boc să nu publice numirile avansate de Oprea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici