Moţiunea de cenzură va fi citită în plenul reunit, în lipsa lui Cîţu care merge la deschiderea Pasajului Mogoşoaia

  • Moţiunea de cenzură a PSD va fi citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului joi după-amiază, în lipsa lui Cîţu.
  • Premierul merge la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoşoaia, împreună cu ministrul interimar al Transpoturilor, Dan Vîlceanu.
1900 afișări
Imaginea articolului Moţiunea de cenzură va fi citită în plenul reunit, în lipsa lui Cîţu care merge la deschiderea Pasajului Mogoşoaia

Moţiunea de cenzură va fi citită în plenul reunit, în lipsa lui Cîţu care merge la deschiderea Pasajul Mogoşoaia

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc de la ora 14.00 şi va fi prezentată moţiunea de cenzură a PSD, în absenţa premierului.

Florin Cîţu va fi prezent la momentul deschiderii traficului pe Pasajul Mogoşoaia, împreună cu ministrul interimar al Transpoturilor, Dan Vîlceanu.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată pe 5 octombrie. USR şi AUR au anunţat că o vot vota.

Marcel Ciolacu le-a cerut parlamentarilor PSD să evite adunările publice cu multe persoane şi evenimentele care pot fi amânate pentru a nu se îmbolnăvi de COVID-19, în contextul în care marţi trebuie să fie prezenţi în Parlament pentru a vota moţiunea de cenzură.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici