Moţiunea PSD : „1000 de zile de haos, sfârşitul guvernării de dreapta"

Biroul Permanent Naţional al PSD a aprobat, marţi, forma finală a textului moţiunii de cenzură, intitulată „1000 de zile de haos, sfârşitul guvernării de dreapta”, a anunţat purtătorul de cuvânt al partidului, Cristian Diaconescu.

2 afișări
Imaginea articolului Moţiunea PSD : „1000 de zile de haos, sfârşitul guvernării de dreapta"

PSD a aprobat forma finală a moţiunii „1000 de zile de haos, sfârşitul guvernării de dreapta"

Vicepreşedintele social-democrat a declarat că liderii centrali ai PSD au omologat, marţi, textul moţiunii de cenzură, care va avea titlul „1000 de zile de haos, sfârşitul guvernării de dreapta”.

Diaconescu a spus că oportunitatea depunerii moţiunii de cenzură va fi analizată, miercuri, în Comitetul Executiv al PSD, urmând ca, în funcţie de decizia CEX, să înceapă procedura de strângere a semnăturilor necesare depunerii moţiunii în Parlament.

Vicepreşedintele social-democrat a mai afirmat că liderii centrali ai partidului îşi propun ca la sfârşitul acestei săptămâni sau, cel mai târziu, la începutul săptămânii viitoare, PSD să aibă semnăturile necesare, astfel încât să depună în Parlament moţiunea.

Diaconescu a declarat, răspunzând unor întrebări ale jurnaliştilor, că preşedintele partidului, Mircea Geoană, nu a făcut, în Biroul Permanent de marţi, nicio referire la eventualele negocieri politice pe tema unui sprijin asupra moţiunii sau asupra identificării unei noi majorităţi parlamentare.

El a menţionat, însă, că astfel de discuţii politice vor avea loc şi în cursul zilei de marţi, fără a preciza partidele partenere sau echipa de negociere. Diaconescu a spus doar că Mircea Geoană îşi va desemna echipa cu care va merge la eventualele discuţii politice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici