Motivul pentru care Ciolacu nu a purtat mască în Parlament: Am o suferinţă. Am depistat-o cu ocazia leşinului

  • Marcel Ciolacu spune că nu a purtat mască în Parlament pentru că are o deviaţie de sept
  • Liderul PSD susţine că a descoperit această afecţiune la spital, după ce a leşinat
  • Premierul Ludovic Orban l-a acuzat pe social-democrat că nu respectă legea
8864 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Ciolacu nu a purtat mască în Parlament: Am o suferinţă. Am depistat-o cu ocazia leşinului

Marcel Ciolacu lămureşte dilema nepurtării măştii. Acesta spune că are o deviaţie de sept, depistată la spital, cu ocazia leşinului din urmă cu o săptămână. 

" Sub o formă de glumă, am vrut să transmit că cu adevărat am o suferinţă la nas, dar o să lămurim lucrurile. Am o deviaţie de sept depistată cu ocazia leşinului", a răspuns Marcel Ciolacu, marţi, întrebat de ce nu a purtat mască în plen.

Premierul Ludovic Orban a afirmat, luni seară, că atât preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, cât şi liderul Pro România Victor Ponta nu respectă legea, deoarece nu au purtat măşti în interiorul Parlamentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici