Motivul pentru care Ludovic Orban le-a transmis parlamentarilor PNL să stea la muncă până la finalul anului

Ludovic Orban le-a spus parlamentarilor PNL, la şedinţa BEX de luni, să nu plece în perioada următoare, deoarece vor fi prezentate angajările răspunderii asumate de Guvern, iar bugetul ar putea veni la adoptare între Crăciun şi Revelion, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

384 afișări
Imaginea articolului Motivul pentru care Ludovic Orban le-a transmis parlamentarilor PNL să stea la muncă până la finalul anului

Ludovic Orban le-a transmis parlamentarilor PNL să stea la muncă până la finalul anului

În Biroul Executiv de luni, liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis liberalilor să fie prezenţi la muncă în perioada care va veni, fiindcă este posibil ca Legea bugetului de stat pentru anul 2020 să intre în procedură legislativă în intervalul 15 - 20 decembrie, au adăugat sursele citate.

O altă variantă luată în calcul ar fi ca Executivul să îşi asume răspunderea şi pe Legea bugetului de stat, au explicat sursele menţionate.

Ludovic Orban va avea luni iar o întâlnire cu Klaus Iohannis, la Cotroceni, la care va participa şi Florin Cîţu, înaintea moţiunii simple care va fi votată la Senat. Discuţiile ar putea fi o analiză a Ministerului Finanţelor şi Legea bugetului de stat, au spus surse politice pentru MEDIAFAX.

Potrivit agendei oficiale, premierul Ludovic Orban şi Florin Cîţu vor merge la ora 12.00 la Palatul Cotroceni. Unul dintre subiecte ar putea viza analizarea situaţiei la Ministerul Finanţelor Publice, la o lună de la învestirea Guvernului.

O altă temă care ar putea fi abordată este Legea bugetului de stat.

Premierul Ludovic Orban a afirmat că va merge cu proiectul de buget în Parlament, în timp ce Klaus Iohannis nu a exlucs o asumare a răspunderii de către Guvern.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
buget,
parlament

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici