MRU, întrebat dacă ar putea prelua şefia cancelariei prezidenţiale: Nu confirm, dar nici nu infirm

Prim-vicepreşedintele PNL Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, duminică, la Iaşi, întrebat dacă ar putea prelua şefia cancelariei prezidenţiale, că nu confirmă, dar nici nu infirmă acest lucru şi că preşedintele ales Klaus Iohannis îşi va prezenta singur echipa.

1062 afișări
Imaginea articolului MRU, întrebat dacă ar putea prelua şefia cancelariei prezidenţiale: Nu confirm, dar nici nu infirm

MRU, întrebat dacă ar putea prelua şefia cancelariei prezidenţiale: Nu confirm, dar nici nu infirm (Imagine: Mihai Dăscălescu/Mediafax Foto)

Mihai Răzvan Ungureanu a fost întrebat, duminică, într-o conferinţă de presă, dacă ar putea prelua şefia cancelariei prezidenţiale, el răspunzând că va fi aproape de Klaus Iohannis indiferent de poziţia pe care o va avea.

”Nu confirm, dar nici nu infirm. Preşedintele Klaus Iohannis îşi va prezenta singur echipa. Voi fi aproape de el, indiferent de poziţia mea”, a spus Ungureanu.

Presa a relatat că unul dintre numele vehiculate pentru şefia cancelariei prezidenţiale este cel al lui Mihai Răzvan Ungureanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici