Năstase: A fost conferinţă de presă a preşedintelui-jucător cu guvern-spectator

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase afirmă, pe blog, referindu-se la prezenţa preşedintelui Traian Băsescu, duminică, la şedinţa de Guvern, că a fost de fapt o conferinţă de presă a preşedintelui-jucător cu guvern-spectator.

11 afișări
Imaginea articolului Năstase: A fost conferinţă de presă a preşedintelui-jucător cu guvern-spectator

Năstase: A fost conferinţă de presă a preşedintelui-jucător cu guvern-spectator (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"«Dirigintele» Traian Băsescu a mers să le spună premierului oficial, miniştrilor – inclusiv ministrului de Finanţe – că finanţele ţării sunt în stare gravă. A mers să le spună, în şedinţa de guvern, dar, în direct, la televiziuni. A fost, de fapt, o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, a preşedintelui-jucător, cu guvern-spectator. Pe de altă parte, dacă guvernul nu este capabil, singur, să înţeleagă aceste lucruri, mă întreb de ce mai este nevoie de guvern. Nu ar fi suficient Traian Băsescu pentru a conduce ţara?", afirmă fostul premier.

De asemenea, Năstase se întreabă dacă "datele statistice referitoare la starea economiei nu trebuie să ajungă, mai întâi, la guvern".

"Ajung, ele, în primul rând, la Cotroceni? Este Institutul Naţional de Statistică, precum serviciile secrete, în subordinea lui Traian Băsescu?", mai scrie Năstase pe blog.

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent, duminică, la începutul şedinţei de Guvern, unde urma să se discute despre descentralizare, aplicarea programului "Prima Casă" şi comasarea unor taxe şi tarife parafiscale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici