Năstase compară ideea remanierii guvernamentale cu "o nadă" aruncată unora dintre parlamentari

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, compară ideea remanierii guvernamentale, avansată de democrat-liberalul Ioan Oltean, cu "o nadă" aruncată unora dintre parlamentari, Năstase spunând că "aceasta este, de fapt, tehnica diversiunii".

18 afișări
Imaginea articolului Năstase compară ideea remanierii guvernamentale cu "o nadă" aruncată unora dintre parlamentari

Năstase compară ideea remanierii guvernamentale cu "o nadă" aruncată unora dintre parlamentari (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă o eventuală remaniere guvernamentală ar fi o soluţie, Adrian Năstase, prezent sâmbătă la o conferinţă de presă la Ploieşti, a făcut comparaţia între remaniere şi o nadă aruncată peştelui sau vânatului.

"Ioan Oltean, care este un vechi parlamentar, ştie foarte bine că cei nemulţumiţi, fie de prestaţia, fie de deciziile unora dintre miniştri, au nevoie să se agaţe de ceva. Şi atunci le oferă unora dintre colegi această idee: dragii mei, votaţi voi acum, că aşa trebuie, dar să ştiţi că după vot îi schimbăm pe ăia care vă creează vouă probleme şi nici nu vă vor rezolva problemele în teritoriu", a afirmat Adrian Năstase.

Preşedintele CN al PSD a mai spus că ideea remanierii se bazează, de fapt, pe tehnica diversiunii.

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat vineri într-o conferinţă de presă la Bistriţa că până la finele lunii iunie sau la începutul lunii iulie va avea loc o remaniere a Guvernului, fără a menţiona la ce miniştri se referă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici