Năstase explică de ce nu a vrut să mai participe la evaluarea candidaţilor pentru PE

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase a declarat, vineri, la Mizil, că s-a retras din comisia de evaluare a candidaturilor pentru alegerile europarlamentare pentru că erau chestiuni pe care, poate, nu le cunoştea şi atunci a preferat să-i lase pe colegii săi să decidă asupra listei.

17 afișări
Imaginea articolului Năstase explică de ce nu a vrut să mai participe la evaluarea candidaţilor pentru PE

Năstase explică de ce nu a vrut să mai participe la evaluarea candidaţilor pentru PE (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat care este motivul retragerii sale din Comisia de evaluare a candidaturilor, Năstase a răspuns: "Am considerat că sunt unele chestiuni pe care poate nu le cunoşteam şi nu am dorit să particip la o evaluare care până la urmă putea să fie nerelevantă. Şi atunci îi las pe cei care poate au făcut aceste discuţii preliminare, poate şi cu cei de la alte partide, să decidă şi această listă, asumându-şi responsabilitatea de la un capăt la altul".

Eventuala candidatură a liderului PIN Lavinia Şandru pe listele PSD la europarlamentare a provocat discuţii în partid.

După ce vicepreşedintele PSD Radu Moldovan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că îi va propune preşedintelui PIN, Lavinia Şandru, să candideze pe lista PSD la alegerile europarlamentare, preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a apreciat că o astfel de propunere ar "perturba" climatul şi ar "torpila" unitatea de acţiune a partidului, el îndoindu-se că cineva îşi va permite să facă această propunere în CExN.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici