Năstase: Sunt colegi care nu au făcut efortul de a citi statutul, Congresul se ţine la patru ani

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, joi, că există colegi din PSD care nu au făcut efortul de a citi Statutul partidului şi fac tot felul de comentarii privind organizarea unui Congres, el arătând că Congresul se organizează la patru ani şi nu la "60 sau la 90 de zile".

13 afișări
Imaginea articolului Năstase: Sunt colegi care nu au făcut efortul de a citi statutul, Congresul se ţine la patru ani

Năstase: Sunt colegi care nu au făcut efortul de a citi statutul, Congresul se ţine la patru ani (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt colegi de-ai mei care nu au făcut efortul de a citi statutul. Congresul se organizează la patru ani, nu după 60 de zile, nu cu 60 de zile înainte, nu cu 90 de zile. Tot felul de comentarii...", a precizat Năstase.

"Este Congresul la patru ani, în mod obişnuit. Congresul extraordinar se organizează atunci când sunt probleme speciale sau înainte de alegeri parlamentare, prezidenţiale, anticipate. Eu mă bucur că cei care au vorbit la un moment dat despre un congres care e necesar să rezolve nu ştiu ce probleme au renunţat la această idee", a arătat Năstase.

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Miron Mitrea, a declarat, joi, că cei care aduc în discuţie convocarea unui Congres extraordinar în această perioadă "vorbesc prostii", el precizând că, potrivit Statutului, Congresul ordinar al PSD va fi convocat în primul trimestru al anului viitor.

Despre convocarea unui Congres statutar al partidului la 60-90 de zile de la alegeri a vorbit, joi, şi preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, dar şi vicepreşedintele Liviu Dragnea, care a spus că respinge categoric discuţiile privind organizarea unui congres extraordinar în partid, în perioada următoare, precizând că cine lansează această teză face o mare greşeală.

Citeşte şi:

Mitrea: Congres ordinar al PSD, în primul trimestru al anului viitor

Dragnea respinge categoric discuţia despre congres în PSD

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici