Neamţu: Cu Tăriceanu şi Ponta la butoane, incompetenţa şi corupţia vor defini actul de guvernare

Purtătorul de cuvânt al PMP Mihail Neamţu a afirmat, miercuri, că Guvernul PSD trebuie să plătească pentru lipsa de autostrăzi şi victimele de pe şosele. El a adăugat că dacă ar câştiga alegerile alianţa ALDE-Pro România, „incompetenţa şi corupţia ar defini actul de guvernare”.

334 afișări
Imaginea articolului Neamţu: Cu Tăriceanu şi Ponta la butoane, incompetenţa şi corupţia vor defini actul de guvernare

Neamţu: Cu Tăriceanu şi Ponta la butoane, incompetenţa şi corupţia vor defini actul de guvernare

„Guvernul PSD trebuie să plătească pentru păcatele capitale săvârşite faţă de români! Socialiştii guvernează, practic, din 2012. Rezultatul? Autostrăzi surpate, mii de morţi pe şosele, crimă şi infracţionalitate. Cu Ponta, Tăriceanu şi toată camarila bugetivoră din ALDE/ProRomânia n-avem perspective mai bune. Dimpotrivă. Rentierii politici ai Sistemului ticăloşit vor alunga mii de compatrioţi peste hotare. România trebuie să construiască autostrăzi din raţiuni de securitate şi apărare militară. Suntem o ţară de tranzit, aşezată la frontiera de răsărit a NATO. Cu Ponta şi Tăriceanu la butoane, incompetenţa şi corupţia vor defini actul de guvernare. Numai Dreapta oferă o alternativă certă la prostie, risipă şi subdezvoltare”, a scris Mihail Neamţu, pe Facebook.

El a adăugat că România a rămas în urmă cu infrastructura rutieră şi cu reţeaua feroviară de transporturi.

„Priviţi la creşterea economică a României bazată de consum. Până când putem rostogoli plata dobânzilor? Cât vom mai creşte datoria publică a unei ţări pustiite demografic? Iată întrebări obligatorii pentru conducătorii responsabili ai unei naţiuni suverane. Nu e cazul cu politrucii PSD/ALDE/ProRomânia. România a rămas mult în urmă cu infrastructura rutieră şi reţeaua feroviară de transporturi. Un Guvern interesat de prosperitatea românilor ar fi alocat sume uriaşe pentru investiţii. Trăim în secolul vitezei. Şoselele rapide reduc considerabil timpul, dar atrag şi capitalul privat (care rămâne sursa principală de venituri bugetare). Nu toţi cetăţenii sunt abonaţi (din bani publici) la zboruri cu elicopterul”, a adăugat Neamţu.

.ALDE a decis alianţa cu Pro România şi susţinerea candidatului independent Mircea Diaconu la prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici