Negoiţă invită partidele, la ora 17.00, la negocieri

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, a anunţat că a invitat toate partidele pentru vineri, la ora 17.00, pentru negocieri privind formarea unui Guvern de uniune naţională

20 afișări
Imaginea articolului Negoiţă invită partidele, la ora 17.00, la negocieri

Negoiţă invită partidele, la ora 17.00, la negocieri (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a precizat că negocierile vor fi organizate la Palatul Victoria, simultan cu toate partidele.

"Am invitat partidele reprezentate în Parlament în vederea începerii discuţiilor, a negocierilor pentru un guvern de uniune naţională. Sper ca aceste partide să îşi trimită reperezentanţii la negocieri. Îmi exprim convingerea că partidele reprezentate în Parlament vor fi de acord să formăm un guvern de uniune naţională", a spus Negoiţă, la Palatul Victoria.

Premierul desemnat a apreciat că un guvern de uniune naţională reprezintă o soluţie pentru România în situaţia actuală.

"Depinde numai de noi ca finanţarea internă să vină în România, reprezentanţii Fondului se vor întoarce pentru acordarea celei de-a treia tranşe în ianuarie, odată cu instalarea unui nou guvern, cu puteri depline.

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că l-a desemnat pe primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă (PDL), pentru formarea Guvernului.

Liviu Negoiţă a declarat, la Cotroceni, că doreşte formarea unui guvern de coaliţie, iar negocierile vor începe vineri şi vor dura trei zile, astfel că lista noului cabinet va fi depusă luni la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici