Negoiţă va forma un Guvern politic exclusiv PDL dacă partidele nu trimit nominalizări

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, a declarat că doreşte să numească în Guvern şi tehnocraţi, dar va forma un Cabinet politic exclusiv PDL dacă celelalte partide nu doresc să înainteze nominalizări de miniştri şi că îşi va însuşi programul de guvernare transmis deja de Lucian Croitoru în Parlament,

17 afișări
Imaginea articolului Negoiţă va forma un Guvern politic exclusiv PDL dacă partidele nu trimit nominalizări

Negoiţă va forma un Guvern politic exclusiv PDL dacă partidele nu trimit nominalizări (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat, vineri, că l-a desemnat pe primarul Sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoiţă (PDL), pentru formarea Guvernului.

Liviu Negoiţă a declarat, la Cotroceni, că doreşte formarea unui guvern de coaliţie, iar negocierile vor începe vineri şi vor dura trei zile, astfel că lista noului cabinet va fi depusă luni la Parlament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici