Neînţelegeri în Opoziţie. Vosganian: PNL şi USR jignesc ALDE, doar-doar n-am mai vota moţiunea, ca să-i scăpăm de guvernare

Liderul deputaţilor ALDE Varujan Vosganian a scris, joi, pe Facebook, că reprezentanţi ai PNL şi USR jignesc ALDE şi pe liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu pentru a-i descuraja să voteze pentru moţiunea de cenzură şi astfel Opoziţia să scape de "frica guvernării".

440 afișări
Imaginea articolului Neînţelegeri în Opoziţie. Vosganian: PNL şi USR jignesc ALDE, doar-doar n-am mai vota moţiunea, ca să-i scăpăm de guvernare

Neînţelegeri în Opoziţie. Vosganian: PNL şi USR jignesc ALDE, doar-doar n-am mai vota moţiunea, ca să-i scăpăm de guvernare

"Ce interesant! Unii reprezentanţi ai PNL şi USR jignesc din răsputeri ALDE şi pe Călin Tăriceanu, doar-doar ne-om supăra şi n-am mai vota moţiunea de cenzură, ca să-i scăpăm de frica guvernării. Îi asigur că declaraţiile lor nu ne schimbă opinia nici în ce priveşte votarea unei moţiuni de cenzură şi nici în ce-i priveşte pe dânşii", a scris vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian.

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, miercuri, referitor la semnăturile strânse pentru moţiunea de cenzură, că au fost discuţii cu diferite partide. Acesta a precizat că a vorbit şi cu cei de la ALDE, deoarece nu te mai poţi baza pe Călin Popescu Tăriceanu, care nu îşi mai controlează nici măcar propriul partid.

Preşedintele USR Dan Barna a scris, marţi, pe Facebook, că până nu vede votul celor de la ALDE la moţiune, nu crede că fostul şef al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu se află în opoziţie.

Alianţa USR PLUS propune un pact politic pentru declanşarea alegerilor anticipate odată cu cele locale, deoarece este o soluţie care ar putea scoate România din criza produsă de actualul Guvern, care nu mai are susţinere.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că, în cursul săptămânilor următoare, va fi depusă în Parlament moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici