Nica: Credem că până la sfârşitul săptămânii vom avea o decizie privind bugetul de stat

Vicepremierul Dan Nica a declarat, luni, la finalul întâlnirii PDL-PSD de la Senat, că s-a făcut o analiză a planului de măsuri ce vor fi luate pentru stimularea economiei, şi a arătat că membrii coaliţiei cred că până la sfârşitul săptămânii vor avea o decizie privind bugetul de stat pe 2009.

19 afișări
Imaginea articolului Nica: Credem că până la sfârşitul săptămânii vom avea o decizie privind bugetul de stat

Nica: Credem că până la sfârşitul săptămânii vom avea o decizie privind bugetul de stat (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Nica a arătat că în şedinţa PDL-PSD s-a făcut o analiză a planului de măsuri care vor fi luate pentru stimularea economiei, dar şi priorităţile Guvernului, privind bugetul de stat pe 2009.

Vicepremierul PSD a precizat că printre deciziile care vor fi luate de Executiv se află plata cu prioritate a datoriilor din 2008, către firmele care au fost blocate din cauză că nu au fost plătite pentru lucrările efectuate.

Nica a ţinut să precizeze că este vorba de sume foarte mari, care ar duce la un blocaj în economie şi la blocarea firmelor.

"Credem că până la sfârşitul acestei săptămâni vom avea o decizie privind bugetul de stat, pentru a-l introduce mai apoi în Parlament", a mai spus Dan Nica.

Reprezentantul PSD a spus că în şedinţa coaliţiei nu s-a discutat despre succesorul lui Gabriel Oprea la şefia MAI, acest lucru urmând a fi stabilit în şedinţa Consiliului Executiv Naţional al partidului.

Liderii PDL şi PSD s-au întâlnit, luni dimineaţa, la Senat, în şedinţa conducerii coaliţiei, pentru a discuta subiectul legii bugetului de stat, înaintea reuniunilor Birourile Permanente ale celor două formaţiuni şi a şedinţei CexN al PSD.

Citeşte şi:

Conducerea coaliţiei PDL-PSD s-a reunit la Senat

Geoană îl va propune pe Dragnea la MAI

Dragnea: Am luat o decizie privind şefia MAI

Tăriceanu: PSD şi PDL au făcut promisiuni electorale, ştiind că nu le pot onora

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici