Nicolae Ciucă anunţă atingerea celor mai importante puncte din PNRR

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, joi seara, că toate cele 24 de ţinte şi jaloane din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) asumate de România pentru primul trimestru au fost îndeplinite.

1318 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă anunţă atingerea celor mai importante puncte din PNRR

Sursa foto: MediafaxFoto

„Toate cele 24 de ţinte şi jaloane din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) asumate pentru primul trimestru al acestui an sunt îndeplinite din perspectiva responsabilităţii Guvernului. A fost un efort de echipă. Mulţumesc tuturor celor implicaţi!”, a spus premierul, pe pagina oficială a Guvernului României.

Activitatea Guvernului va continua pentru a valorifica cele aproape 30 de miliarde de euro, bani pe care România îi va investi pentru dezvoltare şi în beneficiul cetăţenilor, potrivit premierului Ciucă.

Executivul a aprobat, miercuri, mai multe acte normative pentru atingerea jaloanelor şi ţintelor pe care România le are de gestionat trimestrul acesta, care se închide joi.

Miercuri, două dintre jaloane nu erau închise.

„Dintr-un total de 24 de jaloane, au fost închise 11 până astăzi (miercuri - n.r.). În şedinţa de guvern mai fost închise încă 5 şi rămân 6 să fie închise astăzi şi mâine (joi - n.r.). Sunt acte care nu necesită întâlniri ale guvernului, sunt strict proceduri interne în anumite ministere, rămânînd ca două să fie închise în următoarele 2 săptămâni. Mă refer la jaloanele de la Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, unde, aşa cum ştiţi, există câteva chestiuni sensibile în ceea ce în zona de cloud guvernamental, lucru care necesită o comunicare mult mai aplicată cu Comisia Europeană, astfel încât să nu ne apucăm să facem demersuri care după aceea să fie neagreate cu Comisia”, a spus, miercuri, ministrul Fondurilor Europene, Dan Vîlceanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici