Nicolae Ciucă anunţă că jaloanele şi ţintele PNRR vor fi închise până joi

  • Premierul Nicolae Ciucă anunţă că până joi România va închide toate cele 24 de jaloane şi ţinte pentru PNRR.
  • El precizează că 11 sunt deja închise, cinci vor fi finalizate în şedinţa Executivului de miercuri, iar celelalte opt vor fi închise joi: „Important e să fie finalizate şi transmise Comisiei”
195 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă anunţă că jaloanele şi ţintele PNRR vor fi închise până joi

Nicolae Ciucă anunţă că jaloanele şi ţintele PNRR vor fi închise până joi

„Suntem aproape de încheierea trimestrului I din acest an şi la nivelul guvernului am avut de îndeplinit 24 de jaloane şi ţinte pentru PNRR. În acest moment sunt 11 jaloane şi ţinte închise. În şedinţa de guvern de astăzi (miercuri - n.r.) vom închide încă cinci, urmând ca celelalte opt să fie închise până mâine (joi - n.r.). Aici discutăm de ordine de ministru şi alte documente interne”, anunţă Nicolae Ciucă.

El precizează că două documente vor face obiectul discuţiilor între Ministerul Cercetării şi Digitalizării şi Comisia Europeană.

„Important este ca mâine (joi - n.r.) ele să fie finalizate şi transmise la Comisie. Le mulţumesc tuturor pentru efort şi sigur fiind vorba de un trimestru în care am desfăşurat toate activităţile şi procedurile necesare îndeplinirii întregului set de jaloane şi obiective avem acum identificate toate mecanismele, astfel încât să putem să gestionăm mai faciş şi să avem un dialog mai coerent cu comisiile de specialitate. de la Bruxelles pentru tot ceea ce înseamnă alinierea din punct de vedere al respectării reglementărilor impuse de la nivelul Comisiei şi conţinutul ghidurilor pe care noi le elaborăm pentru fiecare proiect în parte”, conchide premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici