Nicolai: Mă aştept să urmeze şi dosarele penale ale altor demnitari

Vicepreşedintele liberal, senatorul Norica Nicolai, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că se aşteaptă să urmeze şi dosarele penale altor demnitari, fapt care i-ar confirma că acestea nu sunt făcute „decât din raţiuni politice”, referindu-se la afirmaţiile liderului PIN Cozmin Guşă.

1 afișare
Imaginea articolului Nicolai: Mă aştept să urmeze şi dosarele penale ale altor demnitari

Nicolai: Mă aştept să urmeze şi dosarele penale ale altor demnitari

Preşedintele PIN Cozmin Guşă a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în PNL există „celule infracţionale”, susţinând că „noul Dinu Patriciu” al liberalilor este patronul lanţului de magazine Iulius Mall, Iulian Dascălu şi că cel puţin încă doi miniştri liberali vor avea dosare la DNA.

„Nu ştiu care este sursa informaţiilor domnului Cozmin Guşă, dar consider că dacă s-a informat de la Palatul Cotroceni sau din alte locuri, ştie ce vorbeşte”, a declarat Norica Nicolai.

„Mă aştept să urmeze şi dosarele penale altor demnitari şi acest lucru îmi confirmă că acestea nu sunt făcute decât din raţiuni politice şi fără un suport probatoriu al unor eventuale fapte penale”, a conchis Norica Nicolai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici