Niculae Bădălău îşi anunţă demisia din toate funcţiile deţinute în PSD

Deputatul Niculae Bădălău a anunţat, marţi, că demisionează din toate funcţiile politice deţinute în PSD, dar că rămâne în partid, întrucât consideră nestatutară decizia BPN de a infirma rezultatele Conferinţei extraordinare a PSD Giurgiu, în urma căreia el a fost reales la conducerea filialei.

261 afișări
Imaginea articolului Niculae Bădălău îşi anunţă demisia din toate funcţiile deţinute în PSD

Niculae Bădălău îşi anunţă demisia din toate funcţiile deţinute în PSD (Imagine: bp1.blogger.com)

Bădălău a precizat că şi-a dat demisia din funcţia de membru în Consiliul Naţional al PSD, dar că rămâne în partid, în calitate de simplu membru.

El a arătat că, probabil, vor exista şi alte demisii în organizaţia PSD Giurgiu.

Bădălău a precizat, de asemenea, că nu crede că va mai candida la următoarea Conferinţă judeţeană pentru alegerea conducerii PSD Giurgiu.

"Atât timp cât nu ocup nicio funcţie, nu cred că mai am ce să caut acolo", a adăugat Bădălău, precizând că "probabil există interese în spatele acestei decizii" şi menţionând că trebuie întrebată conducerea centrală a PSD referitor la acestea.

"Mi-am dat demisia din toate funcţiile politice, pentru că am considerat că decizia BPN (de a infirma realegerea sa în cadrul Conferinţei judeţene a PSD Giurgiu - n.r.) este nestatutară", a declarat Niculae Bădălău, după o şedinţă de circa o oră şi jumătate, la care au participat preşedintele PSD, Mircea Geoană, coordonatorul PSD Giurgiu, Liviu Dragnea, dar şi întreaga conducere a PSD Giurgiu.

Bădălău a precizat că nu are ce căuta în PSD atât timp cât Statutul partidului nu aste respectat.

El a mai spus că liderii centrali ai PSD i-au reproşat că reuniunea Conferinţei judeţene a PSD Giurgiu, în care a fost reales, a fost convocată fără a avea acordul BPN, fapt pe care îl consideră nestatutar.

"Organizaţiile judeţene sunt de sine stătătoare şi cu o treime din Consiliul Judeţean politic poţi să convoci o Conferinţă extraordinară. Asta spune în Statut şi asta am făcut noi", a adăugat Bădălău.

Niculae Bădălău, demisionar din funcţia de preşedinte al filialei judeţene PSD Giurgiu, după rezultatul alegerilor locale, a fost reales, sâmbătă, în funcţie, de Conferinţa Judeţeană extraordinară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici