Nicuşor Constantinescu: Decizia lui Iliescu de a se retrage din funcţii este una "benefică"

Prim-vicepreşedintele PSD Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, miercuri, că decizia lui Ion Iliescu de a se retrage din toate funcţiile din partid este "benefică", precizând că în 2005 şi în 2006 el a votat împotriva rămânerii lui Iliescu la conducerea partidului.

25 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Constantinescu: Decizia lui Iliescu de a se retrage din funcţii este una "benefică"

Nicuşor Constantinescu: Decizia lui Iliescu de a se retrage din funcţii este una "benefică" (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Întrebat, miercuri, după şedinţa Consiliului Judeţean Constanţa, care este opinia sa privind retragerea lui Ion Iliescu din toate funcţiile deţinute în PSD, Nicuşor Constantinescu a răspuns că decizia acestuia este una "benefică".

"Eu în 2005 şi în 2006 am votat împotriva rămânerii domnului Iliescu în fruntea conducerii partidului, considerând că şi-a terminat mandatul, este la o vârstă de 80 şi ceva de ani în care trebuie să fie doar un senior care să dea sfaturi social-democraţilor, nu să conducă partidul. Plecarea lui de acum o consider benefică", a spus prim-vicepreşedintele PSD Constanţa.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anunţat, marţi, la Antena 3, că se retrage din "toate funcţiile deţinute în partid".

Ion Iliescu are o funcţie onorifică în partid, cea de preşedinte de onoare, dar, în această calitate, este invitat permanent în structurile de conducere ale PSD.

El a precizat că a decis ca, la vârsta de 80 de ani, să se retragă din funcţiile din partid.

Ion Iliescu a declarat că este posibil inclusiv să se retragă de la Congres pentru a nu fi parte la o serie de idei pe care le-a catalogat drept "nocive şi periculoase" pentru formaţiunea social-democrată."Este posibil să mă retrag chiar din Congres ca să nu fiu parte la astfel de idei", a spus Iliescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici