Nicuşor Dan aduce veşti proaste: „Peste 4 ani vom putea spune, în sfârşit, că problema termoficării e rezolvată în Capitală”

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă lansarea licitaţiei pentru reabilitarea a 212 km de conductă de termoficare, cu un orizont de timp de 4 ani pentru proiectare şi execuţie: „La finalul proiectului vom putea spune, în sfârşit, că problema termoficării e rezolvată în Capitală”.

2109 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan aduce veşti proaste: „Peste 4 ani vom putea spune, în sfârşit, că problema termoficării e rezolvată în Capitală”

Nicuşor Dan: "Peste 4 ani vom putea spune, în sfârşit, că problema termoficării e rezolvată în Capitală"

„Am lansat licitaţia pentru cel mai mare proiect cu finanţare europeană dedicat modernizării sistemului de termoficare din Capitală”, scrie pe Facebook Nicuşor Dan.

El precizează că scopul proiectului e reabilitarea a 212 kilometri de conductă de termoficare, cu o valoare totală estimată de 281 de milioane de euro şi un orizont de timp de 4 ani pentru proiectare şi execuţie, efort care va fi finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020.

„Da, e vorba despre banii europeni pe care Bucureştiul i-a avut la dispoziţie prin precedentul cadru financiar multianual pe 7 ani al Uniunii Europene, dar n-a reuşit să-i acceseze atunci. Am semnat contractul pentru acest proiect cu Ministerul Fondurilor Europene la scurt timp după ce am preluat mandatul de primar general.

Cei 212 kilometri vor fi împărţiţi în 25 de tronsoane şi ţintesc secţiunile cu cele mai mari pierderi de apă şi căldură din întreaga reţea de termoficare a Bucureştiului. Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 9 martie şi vreau să avem cât mai mulţi ofertanţi, fiindcă va fi foarte mult de lucru. La finalul proiectului vom putea spune, în sfârşit, că problema termoficării e rezolvată în Capitală”, conchide primarul general al Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici