Nicuşor Dan anunţă că evaluările anuale ale managerilor instituţiilor de cultură vor continua şi în perioada următoare

  • Primăria Capitalei continuă evaluările anuale ale managerilor instituţiilor de cultură.
  • Evaluarea directorilor de teatru se face de către o comisie compusă din specialişti în domeniu şi reprezentanţi ai PMB.
167 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan anunţă că evaluările anuale ale managerilor instituţiilor de cultură vor continua şi în perioada următoare

FOTO Nicuşor Dan/Facebook

„Ca şi ieri, aceste interviuri au fost transmise în direct pe pagina de internet a Primăriei Generale (atunci când directorii şi-au dat acordul pentru acest lucru), iar înregistrările vor fi puse pe site”, transmite primarul Capitalei, pe pagina sa de Facebook. 
 
Au fost anunţaţi şi experţii/ele. „Specialiştii din comisie sunt Bogdana Darie-Creţu, Adrian Neacşu, Dan Cristi Cogălniceanu, Costel Caşcaval, Şerban Puiu, Alexandru Boureanu, Alexandru Berceanu şi Anca Sigartău, deci oameni de teatru şi film cu notorietate şi cu rezultate recunoscute. Din comisie mai fac parte, ca reprezentanţi din partea primăriei, Diana Punga (administrator public), Liliana Fedorca (directoarea Direcţiei Cultură, Învăţământ, Turism) şi Andrei Rizea (din partea Direcţiei Economice)”, mai spune edilul. 
 
Nicuşor Dan conchide cu informaţia potrivit căreia notarea managerilor se face atât pe baza rapoartelor de activitate, cât şi pe baza interviurilor susţinute. „Ambele lucruri sunt importante şi ambele contează pentru nota obţinută”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici