Nicuşor Dan: Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale

Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale, astfel încât călătorii să poată afla în timp real programul de circulaţie şi variantele de traseu.

291 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale

Nicuşor Dan, Facebook

„Aproape o mie de staţii STB vor fi dotate cu panouri digitale. Călătorii vor afla în timp real programul de circulaţie a vehiculelor şi ce variante de traseu au la dispoziţie. Informarea se va face atât vizual, cât şi audio”, a anunţat duminică Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei.

Potrivit acestuia, autorităţile sunt în etapa de evaluare a ofertei depuse ca urmare a lansării licitaţiei în SEAP pentru achiziţia studiului de fezabilitate.

Valoarea totală estimată a studiului de fezabilitate este 756.408 lei. Costul total al proiectului este de peste 28 de milioane de lei.

Proiectul „Sistem ITS integrat Smart & Green Mobility pentru regiunea Bucureşti - Ilfov – Informarea călătorilor în staţiile de transport public” este realizat cu fonduri prin PNRR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici