Nicuşor Dan: Bani pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic

Peste 135 de milioane de euro, fonduri nerambursabile europene şi naţionale, s-au obţinut în 2023 pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic a arătat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul general al capitalei, Nicuşor Dan.

230 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Bani pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic

21 de proiecte depuse de Administraţia Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic (AMCCRS) în cadrul Programului naţional de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat au fost selectate pentru finanţare.

Imobilele care vor fi consolidate seismic se află în zone protejate istoric, iar valoarea finanţării este de aproximativ 500,62 milioane lei, arată sursa citată.

„Prin PNRR, AMCCRS a semnat 17 contracte de finanţare în valoare totală de 283,4 milioane lei. Printre clădirile care vor fi consolidate cu aceste fonduri se numără Teatrul Bulandra, Teatrul foarte Mic, Muzeul memorial Gheorghe Tattarescu, Blocul Rosenthal sau Club A. Alte 42 de imobile vor fi consolidate din bugetul local”, a mai scris Dan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici