Nicuşor Dan, flăcări pe primarul general, din cauza troleibuzului. La rândul ei, Firea învinovăţeşte pe altcineva

  • Nicuşor Dan cere explicaţii primarului Capitalei şi directorului STB pentru troleibuzul care a luat foc, în această dimineaţă.
  • Nicuşor Dan: Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetenţa administraţiei Firea.
  • Firea le atrage atenţia celor ce „blochează licitaţiile pentru achiziţia mijloacelor de transport”.
  • Primarul spune că asta s-ar fi întâmplat şi cu autobuzele vechi pe care le-a scos de pe traseu.
2227 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, flăcări pe primarul general, din cauza troleibuzului. La rândul ei, Firea învinovăţeşte pe altcineva

Nicuşor Dan, flăcări pe Firea, din cauza troleibuzului. La rândul ei, primarul învinovăţeşte pe altcineva

Nicuşor Dan spune că troleibuzul care a luat foc e dovada incompetenţei administraţiei Firea şi îi cere explicaţii publice primarului şi directorului STB. Firea îi găseşte vinovaţi pe cei ce „blochează achiziţiile de mijloace transport” şi îi întreabă dacă urmăresc să se întîmple o tragedie.

„Troleibuzul în flăcări ilustrează perfect incompetenţa administraţiei Firea şi în privinţa transportului în comun. Solicit explicaţii publice de la Primarul General, Gabriela Firea, şi de la directorul STB! Vă reamintesc că directorul STB a fost trimis de doamna Gabriela Firea la conferinţa mea de presă de vineri pentru a mă sabota, alături de viceprimar şi alţi angajaţi ai STB şi ai Primăriei. Acestea sunt preocupările STB şi ale doamnei Firea, nu modernizarea parcului auto al STB!”, a scris Nicuşor Dan, după ce un troleibuz a luat foc, de dimineaţă, pe Lascăr Catargiu.


Contracandidatul Gabrielei Firea spune că achiziţiile făcute de primar sunt dubioase.


„Este inacceptabil ca viaţa oamenilor să fie pusă în pericol pentru că parcul auto al STB este învechit, troleibuzele, autobuzele, tramvaiele sunt absolut mizerabile, iar toate achiziţiile făcute de doamna Firea sunt cel puţin sunt cel puţin dubioase”, mai zice el.

Gabriela Firea le atrage atenţia celor ce „blochează licitaţiile”.

„Sper că toţi cei care blochează intenţionat licitaţiile pentru achiziţia de mijloace de transport în comun să vadă această imagine cu un troleibuz în flăcări, în centrul oraşului! Doi ani am fost şicanati cu licitaţia pentru achiziţia a 100 de troleibuze. Cu mare greutate am reuşit să semnăm contractul anul acesta, cu un consorţiu germano-turc”, a scris Firea.

Ea mai adaugă că aşa s-ar fi întâmplat şi cu autobuzele vechi, „pe care le-am scos de pe traseu când au ajuns la Bucureşti cele 400 autobuze noi Euro 6, achiziţionate tot după o licitaţie îngreunată doi ani de zile”.

Firea mai adaugă că în continuare, licitaţia pentru achiziţia celor 100 de tramvaie este blocată şi se va dovedi că motivele sunt inventate. Primarul îi întreabă pe cei ce „vor să blocheze achiziţiile” dacă urmăresc să se înrâmple o tragedie.

„Cu mare dificultate am semnat şi contractul pentru 130 de autobuze hybrid Mercedes Benz. Azi în troleibuz nu era niciun pasager. Dar ce vor cei care blochează achiziţiile de noi mijloace de transport în comun? Să se întâmple o tragedie? Ce urmăresc? Pun mai presus interesele lor, în loc de viaţă oamenilor? Este strigător la cer ce se întâmplă!!!”, conchide ea.

Un troleibuz a luat foc, duminică, pe bulevardul Lascăr Catargiu din Capitală. Nu sunt raportate victime.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici